11. Svetska istraživačka konferencija o soji odložena za sledeću godinu

6

Organizacioni i programski odbor 11. Svetske istraživačke konferencije o soji u potpunosti podržava sve javne mere zaštite zdravlja, dobrobiti ljudi i sprečavanja daljeg širenja COVID-19. Zdravlje i dobrobit delegata, partnera, izlagača i osoblja bili su i uvek će biti glavni prioritet, navodi se na sajtu Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u Novom Sadu koji je domaćin ovogodišnje svetske konferencije.

– Odbori WSRC11 pažljivo prate situaciju i daljnji razgovori su vođeni sa našim plenarnim predavačima i moderatorima sesija, kako bi se utvrdila najbolja opcija za vas i globalnu zajednicu. Uzimajući u obzir da WSRC11 okuplja preko 1000 delegata širom sveta i nedavna dešavanja o brzom širenju COVID-19 u mnogim zemljama sveta, organizacioni odbor je doneo odluku za odlaganje 11. svetske konferencije o istraživanju soje. Novi termin konferencije je od 5. do 10. septembra 2021. – navode organizatori.

Bez obzira na odlaganje Konferencije, organizator nastavlja sa svim dosadašnjim aktivnostima, pripremajući predavanja po sesijama i abstrakte, a registracija će biti otvorena.

Foto: Free Images, Pixabay


reklama