“Dani ludaje” najavljeni i u Beogradu

21

Turistička manifestacija “Dani ludaje” predstavljena je i Beograđanima, a na veoma posećenoj konferenciji za novinare u Info centru Turističke organizaciji Srbije, Kikinđani su do detalja najavili bogat četvorodnevni program.

O svemu što na predstojećim 36. “Danima ludaje” goste očekuje, od 9. do 12. septembra, govorili su Jasmina Milankov, v.d. direktor TO Kikinda i Milena Živkov, članica GV za obrazovanje i kulturu.

– Sa zadovoljstvom smo predstavili našu divnu turističku manifestaciju i u prestonici. Ponovo su u centru pažnje bili naši najmlađi i najslađi promoteri. Kostimirani mališani iz vrtića “Plavi čuperak” i njihovi vaspitači, u bojama jeseni, nikog nisu ostaviil ravnodušnim – rekla je Živkov.

Da dolazak u Kikindu na 36. “Dane ludaje” nikako ne bi trebalo propustiti, Beograđani su se uverili kad su se u Knez Mihailovoj ulici pojavili kostimirani mališani. Njihova pojava, ali i pesma i igra, plenila je pažnju brojnih prolaznika. Članice i članovi KUD-a “Mokrin “ počastili su prolaznike ukusnim bundevarama, dok su tamburaši promociji dali poseban muzički šmek.

Foto: Grad Kikinda


reklama