Naučite sve o vinima uz pomoć Vinske akademije Srbije

8

Vinska akademija Srbije organizuje onlajn školu vina. Reč je o osnovnom i naprednom nivou koji je namenjen svima koji žele da uče o vinima na malo drugačiji način.

Kako kaže osnivač Vinske akademije Ljubica Radan, onlajn škola se odvija tako što prijavljeni učenici, pošto dobiju link, aktiviraju ga i time započinju direktnu komunikaciju s predavačem. Tokom obuke, svaki polaznik moći će da sazna i nauči sve za odgovarajući nivo na koji se prijavio, kao i da dobije odgovore na sva pitanja koja ga interesuju o vinu.

Posle prijave i uplate za odgovarajući nivo onlajn škole vina, prijavljeni kandidat dobija literaturu u pdf formatu, po želji i na kućnu adresu, nakon čega bira kad želi da krene s predavanjima.

Kandidati se mogu opredeliti za prepodnevni termin, od ponedeljka do subote od 10 do 13 časova, ili popodnevni termin, od ponedeljka do subote od 17 do 20 časova. Osnovni nivo traje devet časova raspoređenih u tri dana, a napredni nivo 18 časova tokom šest dana.

Tokom onlajn škole vina, polaznicima se preporučuje koja vina da nabave da bi učenje o vinu bilo zabavnije i delotvornije. Osim toga, Vinska akademija će svim polaznicima iz Srbije poslati po četiri do sedam uzoraka vina.

Posle završene onlajn škole, jednom mesečno Vinska akademija organizuje jednodnevnu degustaciju na kojoj će se probati više od 15 vrsta vina. Polaznik koji je odslušao kurs na daljinu, bira jedan od datuma degustacije kojoj želi da prisustvuje. Ta degustacija je uračunata u cenu onlajn škole vina.

Za realizaciju tog vida kursa neophodno je da svaki polaznik ima dobru internet konekciju i Skype nalog. Više informacija može se naći OVDE ili pozivom na broj +381/63-86-33-122.

Izvor: Dnevnik

Foto: Pixabay, Free Images, Facebook


reklama