SPOS poziva pčelare da ponude svoj propolis farmaceutskoj industriji

8

U saradnji sa jednom srpskom farmaceutskom kućom, obezbeđeno je da se proda sav propolis koji pčelari Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) mogu da ponude tržištu, navodi se na sajtu ove organizacije.

Zainteresovani pčelari mogu da se prijave sa svojom ponudom na mejl spos.operativa@gmail.com ili na telefon 060/444-08-08.

– Kupcu već u prvom mesecu treba više od 200 kg propolisa, a u narednim između 100 kg i 200 kg mesečno. Neto cena koju kupac nudi za pčelara je 6.500 dinara za kilogram, s tim što trošak transporta propolisa od pčelara do kupca preuzima kupac. Na poziv se mogu javiti i oni pčelari kojima cena ne odgovara, ali će u svojoj ponudi staviti cenu koju traže – navedeno je na sajtu.

Dodaje se da će sve ponude biti prosleđene kupcu, a on će otkupiti propolis od svih čije mu ponude budu bile interesantne.

– Najverovatnije će otkupiti sav ponuđeni propolis, jer sumnjamo da možemo da obezbedimo toliko propolisa koliko kupcu treba – ističe se na sajtu SPOS-a.

Rok za dostavu ponuda je 31. mart 2020. godine do 15 časova. Primaće se i zakasnele ponude, ali će prednost u otkupu imati one ponude koje su dostavljene u roku.

Foto: Free Images


reklama