Za 21. septembar zakazan treći Pčelarski sajam u Vranju

15

U organizaciji SPOS-a, u subotu, 21. septembra 2019. godine, biće održan treći Pčelarski sajam jugoistočnog Balkana u Vranju, sa međunarodnim učešćem, kompleksnim prodajnim, izložbenim, obrazovnim, promotivnim, privrednim i turističkim sadržajem.

SPOS je u saradnji sa Gradom Vranjem obezbedio da ulaz na sajam i ove godine bude besplatan za sve zainteresovane pčelare i građane.

Očekuje se velika posećenost sajma od strane pčelara iz Srbije, Severne Makedonije, Albanije, Grčke, Bugarske, Turske i Crne Gore, jer ovaj deo Balkana jednostavno nema sličnu manifestaciju ovako velikog obima, a naša pčelarska oprema je izuzetnog kvaliteta i korektnih cena. Prošlogodišnja neverovatno velika poseta Sajmu je to i pokazala.

Svaki izlagač opreme za pčelarstvo biće dužan da organizatoru neposredno pre početka sajma uruči povlašćeni sajamski cenovnik svih proizvoda, kao i da ga istakne na vidljivom mestu na štandu te da ga strogo poštuje. Podizanje cena tokom održavanja sajma nije dozvoljeno, a ako se dogodi, izlagač neće moći da izlaže na sajmu naredne dve godine, i biće udaljen sa sajma odmah po utvrđivanju prekršaja.

SPOS je svojim značajnim učešćem u organizaciji sajma, obezbedio znatno povoljnije cene izložbenog prostora od redovnih zbirnih cena važećih na Državnom pčelarskom sajmu u Beogradu, pošto se pokazalo da su sajmovi izuzetna prilika za plasman većih količina meda, opreme po povoljnim cenama za pčelare i posebno za ugovaranje budućih poslova – što je sve učestalija pojava koja izlagačima donosi najveći profit, usled posete velikog broja stranih kupaca pčelarske opreme na veliko.

Za više informacija o Sajmu, pogledajte OVDE

Foto: Pixabay


reklama