Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu predstavlja se i Agro TV, a tim povodom na štandu jedinog specijalizovanog poljoprivrednog kanala u regionu, u Hali 3, održan je i koktel.

Glavni i odgovorni urednik televizije Milorad Milovanović zahvalio se svima na dolasku i poručio da će Agro TV i dalje nastaviti da informiše i edukuje poljoprivrednike, ali i obogaćuje program novim sadržajima.

– Učešće Agro TV na Sajmu poljoprivrede čini se kao prirodni spoj. S jedne strane u pitanju je prestižna manifestacija ne samo u našoj zemlji već i celom regionu, pa i šire. S druge strane, slobodno mogu da kažem Agro TV, kao medijska kuća svakoga dana uvećava svoju publiku jer se vidimo ne samo u Srbiji, već i u Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, i svakodnavno informišemo poljoprivredne proizvođače. Sajam je i dobra prilika da u direktnom kontaktu sa našim gledaocima saznamo šta ih najviše interesuje, kako ocenjuju naš program, šta žele da vide na Agro TV. Zbog toga smo pripremili i anketu koju posetioci sajma mogu da popune, a po dosadašnjim rezultatima ponosno mogu da kažem da smo do sada dobijali samo pozitivne komentare – istakao je Milovanović.

Među gostima na štandu Agro TV, između ostalih, bili su šef službe za upravljanje multimedijalnim sadržajima Telekoma Srbija, Mr Marijana Vukašinović, novinari Slobodan Arežina i Jasmina Nikitović Stojičić, stručni saradnik u emisiji „Znanje – imanje“ Luka Radoja, viši kustos Poljoprivrednog muzeja Filip Forkapić, predstavnici Novosadskog sajma i mnogi drugi.

Štand Agro TV u Hali 3 biće otvoren za posetioce do kraja trajanja Poljoprivrednog sajma, 17. maja, a na njemu ćete moći da dobijete sve potrebne informacije u vezi našeg kanala, kako možete da ga pratite, ali i popunite anketu.

Foto: Agro TV