Drugi sajam hrane ’Belgrade food show’ zakazan za oktobar

38

Drugi sajam i konferencija visokokvalitetne hrane (’specialty food’) u Jugoistočnoj Evropi – ’Belgrade Food Show’, ove godine biće održan 10. i 11. oktobra u Belexpocentru, u Beogradu.

Organizatori su uputili poziv svim zainteresovanim proizvođačima da se prijave putem oficijalnog sajta www.belgradefoodshow.rs i obezbede svoje prisustvo na najvećem i jedinom sajmu ovog tipa u Srbiji i regionu.

Izlagači će imati priliku da predstave svoje jedinstvene proizvode, podele iskustva sa ostalim učesnicima, kao i da se sretnu sa potencijalnim domaćim i međunarodnim kupcima i distributerima. Kupci će otkriti srpsku industriju visokokvalitetne hrane i upoznati inspirativne preduzetnike i njihove vrhunske proizvode.

I jedni i drugi će moći da prisustvuju prezentacijama i stručnim panelima tokom oba dana, gde će moći da čuju o najnovijim svetskim trendovima, putevima do potrošača, prilikama za izvoz, očekivanjima tržišta, uspešnim pričama…

Na prošlogodišnjem sajmu učestvovalo je osamdeset izlagača, preko 600 ljudi posetilo je konferencije, održano je sedam panel diskusija, 137 B2B sastanaka, 30 medija je pratilo događaj, učetvovala su četiri inostrana predavača i kupci iz celog sveta.

Događaj organizuje Asocijacija za promociju srpske hrane sa tendencijom da Srbiju uvrsti među lidere u industriji hrane i pića u Jugoistočnoj Evropi, uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Foto: Belgrade Food Show/Facebook


reklama