Kikinda ’okupana’ u cveću

25

Jesenji Sajam cveća okupio je Kikindi na platou ispred Gradske kuće izlagače iz tog mesta, okoline, ali i svih krajeva Vojvodine.

Stefan Kresoja iz Odseka za poslove razvoja Grada Kikinde kaže da je sajam cveća već prepoznatljiva manifestacija, izložbeno-prodajnog karaktera, okupila dvadesetak izlagača.

– Posebno nas je obradovao veliki broj izlagača iz Bačke, ali ni ovoga puta nisu izostali proizvođači saksijskog i ukrasnog cveće iz našeg grada i susednih sela. Ovo je prilika da po prustupačnim cenama kupite cveće i ukrasite vaš životni prostor. Vreme nas je poslužilo, a plato ispred Gradske kuće našao se u najlepšim bojama jeseni. Kao što je već dobro poznato, lokalna samouprava svake godine, dva puta godišnje, organizuje ovu lepu manifestaciju- rekao je Kresoja.

Ni ovaj Sajam cveća nije propustila Čila Sabo iz Bečeja.

– Svake godine dolazimo na kikindski Sajam cveća, bilo da se radi o prolećnoj ili jesenjoj priredbi. Izložili smo hrizanteme, jesenje ruže, sobne biljke… Kikinđani su dobre mušterije. Razumeju se u sveće, a rado kupuju i sobne biljke. Organizacija je uvek dobra, a ovoga puta i nebo je bilo na našoj strani – konstatovala je ona.

Foto: kikinda.org.rs


reklama