Prijave za ’BeeConnected’ školu urbanog pčelarstva u Beogradu traju do 21. juna, a predavač i demonstrator biće iskusni pčelar Slađan Simonović sa preko 20 godina iskustva, koji će sa polaznicima podeliti svoje znanje o urbanom pčelarenju.

Ideja ove škole nije samo da se na pčelarstvo gleda kao na komercijalnu aktivnost, koja se dešava daleko od grada, već da polaznici dobiju i dublji uvid u svet ovih jedinstvenih bića koja žive oko nas u centru Beograda.

Program koji se sastoji od teorije i prakse trajaće u periodu jul – novembar 2019. godine. Na konkurs za školu urbanog pčelarstva možete se prijaviti do 21. juna.

Osobe koje uđu u uži krug biće pozivane na razgovor od 24. do 28. juna, dok će kandidati o rezultatima konkursa biti obavešteni elektronskom poštom 1. jula.

Program škole je otvoren za 10 polaznika, dok je od toga pet mesta namenjeno nezaposlenim osobama koje mogu da pohađaju školu bez kotizacije, ali je potrebno da prilože depozit koji im se u slučaju da su pohađali više od 80% programa vraća po završetku škole. Preostalih pet mesta su namenjena zaposlenim licima i zaposleni polaznici plaćaju kotizaciju od 15.000 dinara.

PRIJAVA ZA ŠKOLU URBANOG PČELARSTVA

Foto: Free Images