Prilika za gazdinstva koja žele da se bave turizmom

7

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je javni konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje turističke ponude u 2017. godini.

U okviru njega predviđena je dodela kreditnih sredstava za unapređenje kvaliteta turističke ponude i intenziviranje njenog korišćenja, izgradnju turističke infrastrukture i suprastrukture, kao i usklađivanje turističkih kapaciteta sa Zakonom o turizmu.

Pravo na korišćenje ovih sredstava imaju privredna društva koja su registrovana za obavljanje delatnosti u oblasti turizma, preduzetnici koji su registrovani za obavljanje delatnosti u oblasti turizma i poljoprivredna gazdinstva koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava u skladu sa Zakonom o poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Zahtev za korišćenje kreditnih sredstava sa traženom dokumentacijom dostavlja se Sektoru za turizam u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, a rok za podnošenje zahteva je 1. novembar 2017. godine, dok je krajnji rok za dostavljanje dopuna zahteva 1. decembar 2017.

Za više informacija pogledajte OVDE

Foto: vilamelodija.com, Cover Images


reklama