Za nedelju dana počinje Agro Belgrade 2020.

5

Agro Belgrade je manifestacija sajamsko – konferencijskog karaktera koja okuplja sve zainteresovane strane iz oblasti voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva kao i sa njima povezanim delatnostima i sa posebnim osvrtom na zadrugarstvo, a ove godine biće održana na Beogradskom sajmu od 30. januara do 1. februara.

Sajamski deo rezervisan je za preko 1.000 izlagača, uključujući najveće svetske kompanije, dok će se prateći konferencijski program i okrugli sto baviti aktuelnim izazovima u agraru, kao što su primena savremenih teholoških rešenja u poljoprivredi, organska proizvodnja, EU politike u poljoprivredi i uticaji klimatskih promena na proizvodnju hrane.

Cilj poljoprivrednog sajma je da privuče najširi krug zainteresovanih strana i ostvari komunikaciju sa onima koji žele da prošire krug svojih poslovnih kontakata i budu u toku sa savremenim trendovima u agrarnom sektoru.

Na 25.000 kvadratnih metara izložbenog prostora biće prisutno 1.000 izlagača, a očekuje se oko 50.000 posetilaca tokom tri dana trajanja manifestacije i 12 konferencija.

Posetiocima će se na manifestaciji predstaviti renomirane semenske kuće, proizvođači i distributeri poljomehanizacije, predstavnici prehrambene industrije, tematske nevladine organizacije i fondovi, konsultantske kuće, naučne institucije i mnogi drugi. Saznaćete i nešto novo o brendingu i reklamiranju poljoprivrednih proizvoda, kontroli kvaliteta, sertifikaciji i standardizaciji, kao i o opremi i komponentama za održavanje poljoprivredne mehanizacije, rezervnim delovima, servisima i mnogim drugim temama.

Foto: Pixabay


reklama