Postanite lider u organskoj proizvodnji

51

The Organic Leadership Course u Srbiji (kurs organskog liderstva – OLC – Srbija) zamišljen je tako da podrži postojeće, ali i potencijalne lidere koji se bore za suštinsku, održivu promenu u poljoprivredi.

Učesnici će biti obučeni i osposobljeni da predvode pokrete u organskoj poljoprivredi, fokusirajući se na kapacitete održivih sistemema za hranu, mehanizme za razvoj tržišta, javno zastupanje, politički dijalog, istraživanje, komunikaciju/marketing i umrežavanje.

Cilj programa je da pruži neophodno znanje i praktične veštine kako bi se osnažili i nacionalni i regionalni kapaciteti.

Struktura i program kursa

Program OLC kursa – Srbija sastoji se od treninga licem u lice, ali i virtualnih (onlajn) sesija.

Dva treninga će biti održana uživo. Prvi trening će trajati sedam, a drugi pet dana. U međuvremenu će biti održani onlajn stručni vebinari. Pored treninga, učesnici će raditi na svojim projektima ili radnim planovima manjeg obima, kroz koje će moći da identifikuju konkretne naredne korake u odnosu na lokalni kontekst.

Prvi trening licem u lice: 27. oktobar – 3. novembar 2021.

Drugi trening licem u lice: nije određen tačan termin / leto 2022.

Serija vebinara između prvog i drugog F2F treninga

Ukupan broj učesnika je ograničen na 25.

Cena obuke: Projekat pokriva troškove kursa kao i smeštaj. Putne troškove do mesta održavanja i nazad, pokrivaju sami učesnici.

Rok za prijavu je nedelja, 22. avgust 2021. u ponoć po srednjoevropskom letnjem vremenu (CEST).

Detaljnije o kursu možete pogledati OVDE, a prijavu potražite OVDE.

Foto: Unsplash


reklama