Ada Mall bira najlepši zeleni kutak Beograda

18

U okviru tradicionalne manifestacije Zeleni utorak, 3. avgusta ADA MALL pokreće specijalni foto konkurs za Najlepši zeleni kutak Beograda.

Sve što je potrebno da uradite jeste da na svom Instagram profilu objavite fotografiju ili kratak video svoje bašte, terase ili omiljenog zelenog kutka uz tagovanje @adamallshoppingcenter i #AdaZeleniKutak, a na kraju meseca biće izabrani najlepši zapisi koji će, zahvaljujući kompaniji Vita Verde, dobiti atraktivan poklon za uređenje zelenog prostora.

Holandska firma VITA VERDE je komapnija koja se bavi održavanjem zelenih površina u Ada Mallu i vode se filozofijom futurističkih ekosistema.

Gradski parkovi su možda veštački ekosistemi, ali igraju ključnu ulogu u životnoj sredini i našem zdravlju. Studije kažu da čak i zelenilo pored puta doprinosi nizu važnih mikrobnih zajednica koje su ključne za održavanje produktivnih ekosistema, kao što su filtriranje zagađivača i odvajanje ugljen-dioksida. Vaše lične zelene oaze, bašte i vrtovi čine većinu otvorenih prostora, oplemenjuju vaš život i grad čine lepšim i čistijim.

Foto: Ada Mall


reklama