Bela Crkva raspisala Javni poziv za korišćenje poljoprivrednog zemljišta

63

Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta Opštine Bela Crkva raspisala je Javni poziv za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja naknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Bela Crkva za 2023. godinu.

Opština je raspisala i Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Bela Crkva za 2023. godinu.

Obrazac zahteva može se preuzeti svakog radnog dana od 7 do 15 časova u prostorijama Odeljenja za urbanizam, privredu i inspekcijske poslove, Opštinske uprave Bela Crkva (Miletićeva 2, kancelarija 42) ili sa sajta www.belacrkva.rs.

Rok za dostavljanje zahteva i potrebne dokumentacije iz ovog javnog poziva je 31. oktobar 2022. godine. Kontakt osoba za sve informacije u vezi sa ovim javnim pozivom je Ljiljana Blanuša, telefon: 013/851-224 ili lično u prostorijama Odeljenja za urbanizam, privredu i inspekcijske poslove Opštinske uprave Bela Crkva.

TEKST JAVNOG POZIVA

Izvor: Dnevnik

Foto: Envato


reklama