Beograd organizuje besplatne obuke za pčelare, voćare i organske proizvođače

111

Sekretarijat za privredu Grada Beograda, u saradnji sa Poljoprivrednim fakultetom, a radi podizanja opšteg znanja iz oblasti pčelarstva, voćarstva i organske proizvodnje, organizuje besplatne obuke za poljoprivredne proizvođače organske proizvodnje, pčelare i voćare sa teritorije grada Beograda.

Kako se navodi u saopštenju iz ovog sekretarijata, obuka za voćare počinje 20. septembra i trajaće tri dana, za organsku proizvodnju počinje 23. septembra i trajaće dva dana, a za pčelare 25. septembra u trajanju od tri dana.

Obuke iz oblasti voćarstva i organske proizvodnje biće održane u Velikoj sali Poljoprivrednog fakulteta, Nemanjina 6, Zemun, a iz oblasti pčelarstva u Svečanoj sali Fakulteta.

Po završetku teorijske obuke polaznici će proći testiranje o stečenom znanju, posle čega će im biti dodeljeni sertifikati. Osnovni ciljevi obuke su stručno osposobljavanje i sticanje veština u oblasti pčelarstva, voćarstva i organske proizvodnje.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem telefona 011/715-74-18 i 011/715-73-88, radnim danima od 8 do 15 časova.

Foto: Pixabay, Unsplash


reklama