Druga regionalna „Look Up“ konferencija 6. i 7. decembra na Kopaoniku

80

Konferencija „Look Up“, na temu ekologije, energetike i zaštite životne sredine, okupiće po drugi put 6. i 7. decembra na Kopaoniku stručnu i poslovnu javnost iz zemlje i regiona, predstavnike Vlade Srbije, međunarodnih institucija, javnog i privatnog sektora koji će razmotriti nove trendove i izazove u ovim oblastima poslovanja.

Skup se organizuje uz podršku Privredne komore Srbije i okupiće, očekuje se, oko 500 eksperata iz Srbije, regiona i Evropske unije koji će pokušati da daju odgovore i ponude rešenja za aktuelne probleme energetske tranzicije, očuvanja životne sredine, energetike, klimatskih promena i održive ekonomije. Učesnicima će se obratiti i ministri energetike zemalja regiona, zvaničnici evropskih institucija, predstavnici diplomatskog kora, eminentni naučnici i profesori univerziteta u Srbiji i regionu.

Paneli na konferenciji posvećeni su klimi i globalnom zagrevanju, strateškim promenama u politici životne sredine, Evropskoj energetskoj politici, Kritičnim materijalima – odgovornoj i održivoj ekonomiji, građevinskoj industriji i putnoj infrastrukturi, energetskoj infrastrukturi, innvesticijama, inovacijama i zelenoj tranziciji.

Za dodatne informacije pogledajte OVDE.

Foto: PKS, Freepik


reklama