Država će pomoći industriji mesa „Topola“

20

Ministarka privrede Anđelka Atanasković posetila je industriju mesa „Topola“ u Bačkoj Topoli, gde je poručila da će resor kojim rukovodi uložiti maksimalne kapacitete u okviru svojih mogućnosti, kako bi pomogao da se oporave od krize nastale zbog epidemije virusa Covid-19.

Ovom prilikom ministarka Atanasković sastala se sa Vukojem Muhadinovićem, direktorom „Topole“ i Satmari Adrianom, predsednikom Opštine Bačka Topola, gde su razgovarali na temu unapređenja privrednog ambijenta i mogućnostima za dalji rast i ravoj.

– Kao što sam i ranije obilazila različita mesta u Srbiji i firme, kako bih videla sa kojim se problemima suočavaju, danas sam u Bačkoj Topoli. Razgovarala sam sa predsednikom opštine i direktorom industrije mesa „Topola“. Dogovoreno je da zajednički utičemo na povećanje izvoza proizvoda, što je najvažnije nakon zastoja koji je nastao zbog epidemije korona virusa – rekla je Atanasković.

Ona je pohvalila rad rukovodstva opštine Bačka Topola i istakla da je tokom sastanka bilo reči o infrastrukturnim projektima.

Foto: Ministarstvo privrede


reklama