Dunav osiguranje – siguran partner poljoprivrede na Sajmu u Novom Sadu

18

Kompanija “Dunav osiguranje“ učešćem na 88. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu i ove godine je deo najznačajnijeg agrobiznis događaja, koji je okupio veliki broj poljoprivrednika iz cele Evrope.

– Ovde smo da našim osiguranicima ukažemo na važnost osiguranja poljoprivrede i brojnih rizika koji je prate, posebno imajući u vidu vremenske nepogode i klimatske promene, kojih je iz godine u godinu sve više – istakla je Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije “Dunav osiguranje“ prilikom otvaranja Sajma.

Štand Kompanije “Dunav osiguranje“ tom prilikom posetila je i delegacija republičke i pokrajinske vlade, te je u ovom susretu istaknuta podrška Kompanije kako građanima Srbije i poljoprivrednim proizvođačima, tako i državnim institucijama naše zemlje.

– Vlada Republike Srbije i Ministarstvo poljoprivrede iz godine u godinu povećavaju subvencije za osiguranje. Minimalne subvencije su 40 odsto, a u okruzima gde su veoma česte vremenske nepogode, subvencije su čak do 70%, i to je nešto što bi građani trebalo da iskoriste – dodala je Soković.

Na ovogodišnjem Sajmu, prikazana je dugogodišnja saradnja Kompanije “Dunav osiguranje“ sa Bankom “Poštanska štedionica“ kroz partnerstvo dve državne kompanije, koje je iz godine u godinu na sve višem nivou.

Kako je istakao Bojan Kekić, predsednik IO, Banka “Poštanska štedionica“, odnedavno i najveća banka u vlasništvu države Srbije posebnu pažnju posvećuje agraru i poljoprivredi. Svoju ponudu na Sajmu poljoprivrede tradicionalno predstavljaju sa “Dunav osiguranjem“, dajući na taj način doprinos nacionalnim programima razvoja sela i poljoprivrede.

Foto: Dunav Osiguranje, Banka “Poštanska štedionica”


reklama