„Gastro Srem“ dobitnik priznanja „Najbolje iz Vojvodine“

62

Manifestacija „Gastro Srem“, čiji je organizator Turistička organizacija opština Stara Pazova, na inicijativu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, uz podršku Pokrajinske vlade, Turističke organizacije Vojvodine i „Jugoinspekta – Novi Sad“ dobitnik je, uz još 17 korisnika, priznanja „Najbolje iz Vojvodine“ koje potvrđuje kvalitet u kategorijama proizvoda, programa, manifestacija i usluga.

Ove godine manifestacija „Gastro Srem“ biće održana 2. i 3. septembra na Trgu dr Zorana Đinđića u Staroj Pazovi. Na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu sa ostalim dobitnicima priznanja kvaliteta „Gastro Srem“ predstaviće se u okviru štanda Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam u Hali 1 Beogradskog sajma 24. marta od 11 do 18 časova.

– Želimo da najavimo „Gastro Srem“ koji će ove godine, posle dve godine pauze, biti prava fešta dobrih ukusa i dobre zabave. Radujemo se što ćemo u septembru ponovo okupiti sve najbolje gastro – proizvođače iz Srema i što ćemo uz sremačke specijalitete, najbolju rakiju iz Stare Pazove i zvuke tamburice na moderan način, opet organizovati manifestaciju koja okuplja veliki broj posetilaca, ljubitelje gastronomije, o čemu svedoči i sertifikat kvaliteta koji smo dobili. Na Sajmu će vas dočekati naš poznati glumac Aleksandar Dunić i njegova koleginica Marija Markuš kao domaćini i zaštitna lica Manifestacije. Kako biste Srem doživeli svim čulima poslužićemo vam tradicionalnim slovačkim specijalitetom – nadlacke, kao i nadaleko čuvenom sremačkom kobasicom i šunkom, a nazdravićemo najboljim rakijama iz ovog kraja. Ovo će biti samo mala najava svega što vas očekuje ove godine u septembru na „Gastro Sremu“ – izjavila je Dragana Zorić Stanojković, direktorka Turističke organizacije Stara Pazova i pozvala sve da dođu na druženje u okviru ovogodišnjeg Sajma turizma u Beogradu.

Manifestacija „Gastro Srem“ poznata je kao jedna od najboljih gastro manifestacija u Srbiji i regionu. Okuplja veliki broj domaćih proizvođača koji su sa mnogo pažnje izabrani da se predstave u okviru ovog dvodnevnog gastro i kulturno-umetničkog događaja.

Izvor: RTV

Foto: turizampazova.rs, Facebook


reklama