Informativna onlajn radionica o Projektu konkurentne poljoprivrede

39

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Uprava za agrarna plaćanja pozvali su zainteresovana privredna društva i preduzetnike koji se bave pružanjem konsultantskih usluga, izradom poslovnih/biznis planova, izradom projekata i tehničke dokumentacije, izradom studija izvodljivosti i drugih studija da se prijave za učešće na prvoj informativnoj radionici za privatne konsultante.

Radionica će biti održana u sklopu realizacije Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije na temu: „Projekat konkurentne poljoprivrede Srbije (Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva i Svetska banka); Raspisivanja prvog javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava – uslovi i ciljevi“.

Svako pravno lice može delegirati maksimalno jednu osobu koje će putem ZOOM platforme učestvovati na onlajn informativnoj radionici.

Zainteresovana pravna i fizička lica mogu se za radionice prijaviti na e-mail adresu: info.radionica@scap.rs dostavljanjem popunjenog prijavnog formulara.

FORMULAR

Prijavne formulare potrebno je dostaviti na navedenu e-mail adresu najkasnije do utorka, 6. aprila 2021. godine, do 12 časova.

Posle sagledavanja broja prijavljenih privatnih konsultanata i tehničkih mogućnosti, zainteresovani će biti obavešteni o tačnom vremenu održavanja informativne radionice kao i o ostalim informacijama vezanim za uključenje na radionicu. Obuku će realizovati Tim za realizaciju projekta.

Foto: Unsplash


reklama