Na Kopaonik biznis forumu predstavljen novosadski Poljoprivredni sajam

34

Kroz panel diskusiju pod nazivom „Poljoprivreda Evropske unije na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu“, koju je organizovao Novosadski sajam, govorilo se o Poljoprivrednom sajmu koji će ove godine biti priređen od 18. do 23. maja.

Partner je Evropska unija, pa će i cela organizacija biti podignuta za lestvicu više, rekao je Nikola Lovrić, generalni direktor Novosadskog sajma.

Učešće u razgovoru su uzeli Andrej Papić, projektni menadžer Delegacije Evropske unije u Srbiji, Antonio Ventreska, direktor Italijanske agencije za spoljnu trgovinu ITA/ICE, Slobodan Cvetković, ministar privrede u Vladi Republike Srbije, Vedrana Ilić, pomoćnica ministra, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije.

Novosadski sajam je Srebrni sponzor Kopaonik biznis foruma koji se ove godine održava od 3. do 6. marta. Ovaj događaj je posvećen poboljšanju učinka srpske privrede kroz analitičke doprinose i dijalog između glavnih relevantnih aktera, a organizator je Savez ekonomista Srbije.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić


reklama