NIS ima brojne pogodnosti za poljoprivrednike

66

Kompanija NIS i ove godine učestvuje na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu gde posetiocima predstavlja proizvode i usluge kreirane posebno za poljoprivrednike, kao i bogatu ponudu koja je potrošačima dostupna na NIS petrol i Gasprom benzinskim stanicama.

Učešćem na sajmu, NIS podržava razvoj poljoprivrede, a korisnicima NIS agro programa nudi mnogobrojne pogodnosti. Između ostalog, NIS i Kredit Agrikol banka su posebno za poljoprivrednike kreirali agroblu karticu koja nudi mogućnost odloženog plaćanja za naftne derivate, i do šest meseci od datuma kupovine, za iznose od 6.000 dinara i više.

Takođe, poljoprivrednicima je na raspolaganju i agro grand pri kartica Kredit Agrikol banke koja poljoprivrednim gazdinstvima omogućava kupovinu goriva na 6 ili 12 rata, bez kamate, na svim NIS Petrol i Gasprom maloprodajnim objektima.

Svi zainteresovani koji još nisu postali članovi NIS-ovog programa za poljoprivrednike, na štandu kompanije će moći da preuzmu pristupnicu za NIS agro karticu, agroblu i agro grand pri karticu. Svestan značaja poljoprivrednih proizvođača za ekonomiju Srbije, NIS se kontinuirano trudi da omogući dodatne pogodnosti za ovu kategoriju potrošača.

Na štandu NIS-a, u Master hali Novosadskog sajma, posetioci će moći da se upoznaju i sa benefitima u okviru najvećeg domaćeg programa lojalnosti „Sa nama na putu”, koji potrošačima donosi značajne uštede prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a. Tokom sedam dana trajanja manifestacije, svi zainteresovani posetioci moći će da učestvuju u velikoj poklon akciji NIS-a, u kojoj svaki učesnik dobija poklon. Najvrednija nagrada je tri meseca besplatnog goriva, odnosno 49.200 bonus poena na kartici lojalnosti „Sa nama na putu”.

Takođe, kompanija će u okviru učešća na manifestaciji posetiocima štanda predstaviti i široku paletu Nisotek ulja i maziva čijom se upotrebom obezbeđuje ušteda goriva, štiti motor od korozije i produžava radni vek motora.

Foto: NIS


reklama