Objavljen prvi pravilnik IPARD III programa za Meru 1 – Investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava

74

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je Pravilnik o IPARD podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava (Mera 1) u okviru IPARD III programa.

Ovim pravilnikom bliže se propisuju lica koja ostvaruju pravo na IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u okviru IPARD III programa za Republiku Srbiju za period 2021–2027. godine, iznos IPARD podsticaja, kao i uslovi, način i postupak sprovođenja IPARD III programa za IPARD podsticaje.

Ministarstvo nadležno za poslove poljoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisuje javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava, koji se objavljuje na zvaničnoj internet stranici ministarstva nadležnog za poslove poljoprivrede, odnosno na zvaničnoj internet stranici Uprave.

Javni poziv sadrži podatke o: investicijama za koje se raspisuje poziv u skladu sa ovim pravilnikom, roku za podnošenje zahteva za odobravanje projekta, visini raspoloživih sredstva za raspisani poziv, obrascima zahteva za odobravanje projekta i odobravanje konačne isplate IPARD podsticaja i dokumentaciji koja se prilaže uz obrasce zahteva, kao i druge podatke potrebne za sprovođenje konkretnog poziva.

Pravilnik o IPARD podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u okviru IPARD III programa

Foto: Envato


reklama