Podržimo male proizvođače i kupimo hranu sa naših polja

28

Manifestacija „Dani domaće kuhinje” biće održana u subotu i nedelju, 8. i 9. juna, u tržnom centru „Big Rakovica“. Događaj će biti organizovan na otvorenom, uz slobodan ulaz od 10 do 21h oba dana.

Posetiocima će se predstaviti mali poljoprivredni proizvođači i proizvodi koji su nastali po domaćoj tradicionalnoj recepturi i koje ne možete da pronađete na policama marketa.

Ljubitelji domaće hrane i pića moći će da probaju i kupe suhomestante proizvode, sireve, kolače, štrudle, sokove, vino, pčelinje proizvode.

Novo druženje biće održano 22. i 23. juna na lokaciji „AVA Shopping Park“ (pored Ikee), a organizatori pozivaju sve zainteresovane izlagače da se prijave na danidomacekuhinje@gmail.com.

Milica Petrović, organizator događaja kaže da su „Dani domaće kuhinje” postali prepoznatljivi kao manifestacija koju rado posećuju sve generacije. Ona podseća da udruženje „Hrana sa naših polja” postoji osam godina. Osnovano je sa ciljem da prikuplja informacije o proizvođačima hrane i pića i omogućava lagodniji plasman i prodaju proizvoda u većim gradovima u Srbiji.

Najavljuje i održavanje manifestacije na više novih lokacija i još veću podršku malim preduzetnicima, što je od velikog značaja kako za njih, tako i za privredu u celini.

Više informacija potražite na društvenim mrežama:

FACEBOOK

INSTAGRAM

Foto: Hrana sa naših polja


reklama