Pokrajina finansira naučno stručne aktivnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja

18

Pokrajinski sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za održavnje naučno stručnih aktivnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja 2021 godini na teritoriji Vojvodine.

Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih finansijskih sredstava za održavanje naučno stručnih aktivnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja u 2021. godini na teritoriji AP Vojvodine.

Cilj Konkursa jeste unapređenje poljoprivredne proizvodnje i ruralnog razvoja.

Bespovratna finansijska sredstva koja se dodeljuju po ovom Konkursu iznose ukupno do 5.000.000,00 dinara. Maksimalni iznos sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi jeste 1.000.000,00 dinara.

Bespovratna finansijska sredstva koja se dodeljuju po Konkursu namenjena su za podršku za organizovanje naučno stručnih skupova, studijskih putovanja, seminara, radionica, tribina i predavanja u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja (zakup prostora, angažovanje konsultanata, prevodioca i tehničkog osoblja, putne i troškove boravka, izrada dizajna i štampanja promotivnog i stručnog materijala).

Pravo da konkurišu imaju obrazovne ustanove i naučnoistraživačke ustanove sa teritorije AP Vojvodine, korisnici budžetskih sredstava koje je osnovala Republika Srbija ili AP Vojvodina.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 2. aprilom 2021. godine.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona: 021/487-46-01 od 10 do 14 časova.

Tekst konkursa

Pravilnik

Obrazac finansijskog plana

Obrazac izveštaja

Obrazac za podnošenje prijave

Foto: Free Images


reklama