Poziv na informativnu IPARD radionicu

13

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Odeljenje za upravljanje IPARD programom i Uprava za agrarna plaćanja pozivaju zainteresovana privredna društva i preduzetnike, koji se bave pružanjem konsultantskih usluga, izradom poslovnih/biznis planova, projekata i tehničke dokumentacije, da prisustvuju infomativnoj radionici koja će biti održana u četvrtak, 12. avgusta 2021. godine sa početkom u 10 časova u Poljoprivrednom klubu, Bulevar kralja Aleksandra 84/I, Beograd.

Teme informativne radionice su:

– Šesti Javni poziv za Meru 1 i Četvrta izmena Pravilnika za IPARD Meru 1: Investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava
– Četvrti Javni poziv za Meru 3 i Četvrta izmena Pravilnika za IPARD Meru 3: Investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprovrednih proizvoda i proizvoda ribarstva
– Priprema IPARD III programa Republike Srbije 2021-2027

Zainteresovani učesnici mogu da se prijave najkasnije do 9. avgusta 2021. godine, odnosno do popune slobodnih mesta, putem prijavnog formulara koji možete popuniti OVDE.

Organizatore mole zainteresovane da se, zbog epidemiološke situacije, ispred svake konsultantske kuće prijavi najviše jedan predstavnika. U slučaju velikog interesovanja biće organizovana dodatna radionica.

Agendu informativne radionice možete preuzeti OVDE.

Foto: Free Images, Pixabay


reklama