Prvi rođendan nove Palilulske pijace

12

Kao staro mesto za nove susrete, pijaca Palilula obeležila je godinu dana od kada radi u novom, modernom i sadržajno bogatom ambijentu.

Pijaca Palilula osvojila je stanovnike Beograda odličnom ponudom, raznovrsnim asortimanom, ali i brojnim prednostima koje pruža kao savremena, multifunkcionalna pijaca.

JKP „Gradske pijace“ je na simboličan način, u skladu sa epidemiološkim merama, obeležilo prvu godinu rada ove pijace i sve svoje verne potrošače obradovalo cegereima.

Ovaj jubilej važan je za JKP „Gradske pijace“ jer se navršilo punih godinu dana od kada je realizovan jedan od glavnih ciljeva ovog preduzeća, a to je podizanje i unapređivanje pijačnih usluga i uslova na pijacama, dok je za Beograđane bitno da u prijatnom ambijentu mogu da pazare najrazličitije poljoprivredne, prehrambene i neprehrambene proizvode. Bogat sadržaj ove pijace čine sveže voće, povrće, meso, riblji proizvodi, specijalizovane pekare , restorani brze i veganske hrane, kafeterija, vinarija, cvećare, pet šop, specijalizovane prodavnice sa namirnicama i proizvodima od kozjeg mleka, pa do čokolada i kakaa sa Madagaskara.

JKP „Gradske pijace“ će i u narednom periodu nastaviti da unapređuje pijačne usluge vodeći računa o očuvanju tradicionalnog načina prodaje i naravno o svojim kupcima i prodavcima.

Foto: JKP „Gradske pijace“


reklama