Sajam cveća i meda u Vršcu od 25. do 27. aprila

73

Došlo je proleće, a sa njim i vreme da oplemenite vaš dom velikim izborom biljaka, cveća i dekoracije i ulepšate prolećne dane sebi i svojim ukućanima. A, odlična prilika za to biće Prolećni sajam cveća od 25. do 27. aprila u centru Vršca, od 10 do 20 časova.

I ove godine posetioci će u opuštenoj i gostoprimljivoj atmosferi imati priliku da vide i kupe proizvode najboljih uzgajivača cveća iz cele Srbije.

Turistička organizacija Vršac prirediće stanovnicima ovog grada, ali i svim gostima koji su u njemu sa namerom da ponesu lepe utiske, da uživaju u izloženom cveću, dobiju savete o gajenju pojedinih vrsta, a moći će i da probaju med i pčelinje proizvode.

– Nadamo se da će ljubitelji cveća uživati u mirisima i bojama najrazličitijih vrsta cveća koje se gaji na našim prostorima i da će moći da ih kupe po povoljnim cenama – ističu iz Turističke organizacije Vršca i dodaju:

– Prioritet nam je promocija zdrave sredine kakva vlada u Vršcu, a jačanjem svesti o bogatim zelenim površinama u našoj okolini postajemo odgovorniji, bolji i plemenitiji ljudi.

Foto: Turistička organizacija Vršac


reklama