Sajam prehrambene industrije u Kelnu prilika za osvajanje novih tržišta

28

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS) i ove godine organizuju nastup domaćih kompanija na međunarodnom sajmu prehrambene industrije ANUGA u Kelnu, koji će biti održan od 9. do 13. oktobra.

RAS poziva sve zainteresovane kompanije iz sektora prehrambene industrije da se prijave za učešće na ovom sajmu, i to do 27. aprila.

Sajam ANUGA 2021 predstavlja idealnu priliku za sve firme i proizvođače iz prehrambene industrije da predstave svoje proizvode, plasiraju ih na strana i nova tržišta i uspostave važne poslovne kontakte.

U organizaciji RAS i PKS srpski proizvođači će se na sajmu predstaviti u okviru Nacionalnog štanda Srbije, i to u dva paviljona, jedan posvećen gotovim proizvodima „Fine Food“ štand, i drugi štand u paviljonu za zamrznute proizvode „Frozen Food“.

ANUGA je jedan od najvećih međunarodnih sajmova iz oblasti prehrambene industrije na svetu, koji se svake druge godine održava u Kelnu, u Nemačkoj. 2019. godine na sajmu je učestvovalo 8.000 izlagača iz više od 100 zemalja, a sajam je posetilo više od 169.000 stručnih posetilaca iz 190 zemalja.

Prijave su otvorene do 27. aprila i vrše se isključivo elektronski, kreiranjem korisničkog naloga na adresi https://prijave.ras.gov.rs/sajmovi.

Sve detalje u vezi sa prijavom i sajmom pogledajte OVDE.

Foto: ANUGA, Unsplash


reklama