Sajamski dani u Gradišci od 26. do 28. aprila

53

Drugi Sajamski dani „Gradiška 2024“ – Međunarodni sajam privrede, poljoprivrede, turizma, obrazovanja i zapošljavanja, kao jedinstven događaj u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, biće održan od 26. do 28. aprila u kompleksu „Arena Gradiška“, u organizaciji Grada Gradiška i kompanije „RS Consulting & Trade“ d.o.o. Banja Luka.

Sajam privrede i poljoprivrede u Gradišci služiće kao platforma za susret privrednika i poljoprivrednika iz svih zemalja regiona i Evrope. Na sajmu će se okupiti privredni subjekti i poljoprivrednici iz Srbije, Hrvatske, Turske, Mađarske, Austrije, Kine, Severne Makedonije i ostalih zemalja Evrope. Veliko interesovanje za sajmom u Gradišci iskazale su mnoge kompanije i svetski brendovi.

„Sajamski dani Gradiška“ predstvaljaju moderan koncept sajamske aktivnosti koji objedinjuje sajam privrede, sajam poljoprivrede, sajam turizma, te sajam obrazovanja i zapošljavanja. Pored trodnevne izlagačke postavke organizovan je i niz stručnih predavanja i konferencija.

Na sajamskim danima će se prezentovati najnovija tehnička i tehnološka dostignuća u agraru, primena nauke u poljoprivredi, izložbe organske hrane, najsavremenija poljoprivredna mehanizacija, proizvodi kompletnog okruženja.

– Vizija kojom se vodimo organizacijom sajma poljoprivrede i privrede jeste da ova manifestacija traje godinama ispred nas i da iz godine u godinu privlači sve veći broj učesnika i svjetskih brendova. Do sada imamo više od 100 prijavljenih izlagača, a u narednom periodu očekujemo nekoliko veoma važnih partnera da nam se priključe na sajmu, što je potvrda naše ideje da Gradiška, Republika Srpska i Bosna i Hercegovina zaslužuju ovakav događaj. Prijave su još uvek u toku, zato pozivam sve zainteresovane kompanije, poljoprivrednike i preduzetnike da rezervišu svoje mesto na jednom od najvećih regionalnih događaja, koji će se ove godine održati u Gradišci – istakao je Slaviša Kovačević, predsednik Uprave sajma.

Više informacija o samom sajmu možete pogledati na zvaničnoj stranici sajma www.sajamgradiska.com ili dobiti putem e-maila sajamgradiska@gmail.com.

Foto: www.sajamgradiska.com


reklama