Savetovanje voćara ’Gruža 2017’

21

Šesto savetovanje voćara ’Gruža 2017’ o savremenoj tehnologiji proizvodnje i iskustvima u voćarstvu biće održano u subotu 28. januara 2017. godine u Ravnom Gaju (svečana sala Siljevac) sa početkom u 10 časova.

Očekuje se preko 600 učesnika, a glavni cilj ovog skupa jeste edukacija i razmena informacija iz savremene voćarske proizvodnje u Srbiji i regionu, kao i doprinos zajedničkom radu i radu na podizanju kvaliteta voćarske proizvodnje, prateći trendove u EU i svetu.

Predavači koji će uzeti učešće na ovom savetovanju su iskusni stručnjaci iz Srbije i inostranstva u oblastima savremene voćarske proizvodnje, navodnjavanja, prihrane voća i voćarske mehanizacije, opreme i sredstva za zaštitu, berbu, čuvanje, klasiranje i pakovanje voća.

Učesnici skupa će imati prilike da čuju mnogo toga o praktičnim iskustvima proizvodnje jabuke, borovnice i šljive u Srbiji i regionu, tehničkim osnovama bezbedne primene pesticida u integralnoj zaštiti jabuke i najbitnijim aspektima najsavremenije voćarske tehnologij, mehanizacije, opreme.

Za više informacija posetite Facebook stranicu GRUŽA AGRAR

Foto: Cover Images


reklama