Skraćeno radno vreme beogradskih pijaca tokom vikenda

48

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije, u cilju suzbijanja širenja virusa COVID-19, sve pijace u sastavu JKP „Gradske pijace“ koje se nalaze na otvorenom i u zatvorenom prostoru u subotu i nedelju, 27. i 28. februara, radiće od 7 do 14 časova.

Supermarketi koji se nalaze u sklopu pijaca „Palilula“ i TC „Novi Beograd“ u subotu i nedelju radiće skraćeno do 14 časova.

Od momenta kad su krenule da se uvode i sprovode prve mere u Srbiji u cilju prevencije i zaštite od korona virusa, JKP „Gradske pijace“ brine o svojim kupcima i prodavcima i njihovoj bezbednosti, poštovanjem i primenom svih propisanih i preporučenih mera.

– Omogućavamo snabdevanje, ali na odgovoran način, kako bismo kupcima omogućili kupovinu omiljenih namirnica, a prodavcima direktan plasman i kontinuitet u radu – poručuju iz ovog preduzeća.

JKP „Gradske pijace“ podsećaju sve građane koji dolaze na beogradske pijace, da se pridržavaju mera Vlade Republike Srbije, drže propisanu distancu prilikom obavljanja kupovine, kao i da nose zaštitne maske.

Foto: JKP „Gradske pijace“


reklama