SPOS obezbedio svojim članovima besplatne štandove na sajmovima u Novom Sadu i Beogradu

73

SPOS i Pogon „Naš med” u saradnji sa Novosadskim sajmom, Beogradskim sajmom i Ministarstvom poljoprivrede, obezbedili su besplatan izložbeni prostor na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu na Novosadskom sajmu i 27. Međunarodnom sajmu hortikulture i darova prirode na Beogradskom sajmu.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu biće održan od 21. do 27. maja 2022. godine na Novosadskom sajmu. SPOS će imati štand od 40 kvadratnih metara u hali 23 u kojoj se svake godine izlažu pčelinji proizvodi, i moći će da primi nekoliko pčelara besplatno, bez ikakve naknade, koji bi izložili svoje proizvode pčelarenja. Izlagači su dužni da izlažu svih dana trajanja sajma.

Međunarodni sajam hortikulture i darova prirode na Beogradskom sajmu biće održan od 7. do 11. aprila 2022. godine na Beogradskom sajmu. Zainteresovani članovi SPOS-a (njih 2-3) moći će besplatno da izlože svoje proizvode pčelarenja, uz uslov da budu prisutni na sajmu svih 5 dana njegovog trajanja. Sajamski štand je obezbeđen takođe besplatno, kao i ispisivanje natpisa za štand sa imenom izlagača.

Svi zainteresovani pčelari članovi SPOS-a trebalo bi da svoje interesovanje za izlaganje na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu pošalju na spos.rs@gmail.com, a ostale informacije mogu dobiti svakog radnog dana od 9 do 12 časova na telefone 060/444-08-08 i 011/6128-071.

Zainteresovani za Sajam hortikulture i darova prirode u Beogradu trebalo bi da se jave na mejl spos.odbor@gmail.com, kao i na telefon 060/444-01-83.

Foto: Freepik


reklama