Šumadijski sajam poljoprivrede počinje 2. septembra

21

Tradicionalni 17. Šumadijski sajam poljoprivrede biće održan u Kragujevcu, u periodu od 2. do 5. septembra na Šumadija sajmu, na kom će nastupiti brojni domaći izlagači iz svih oblasti poljoprivrede, od mehanizacije, opreme, stočne hrane, proizvoda od plastike, opreme za preradu voća, povrća,semenskog i sadnog materijala.

Oni će se predstaviti kako na otvorenom izložbenom prostoru tako i u sajamskoj hali na površini 1.600 kvadrata koja je kompletno popunjena.

Početak sajma rezervisan je za prezentacije najnovije mehanizacije, opreme i alata za poljoprivredu.

Sastavni deo ove manifestacije jeste i bogat prateći program koji će uveličati ovu četvorodnevnu manifestaciju. Na sajmu će biti predstavljen kompletan program iz oblasti poljoprivrede, kojim će biti zadovoljni i naprobraniji posetioci, a čini ih organizovane izložbe sitnih životinja, svinja, ovaca, krava, konja, stručna predavanja i razna takmičenja.

Pripremljen je i bogat kulturno umetnički program u okviru kojeg će nastupiti i mnoga kulturno-umetnička društva, a takođe sajmske dane uveličaće i nastupi izvornih pevačkih grupa.

Sajam poljoprivrede organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, a partneri 17. Šumadijskog sajma poljoprivrede su Dunav osiguranje i Agro Jug, a prijatelj ove velike manifestacije je kompanija “Jović – servis i remont” d.o.o. iz Bačke Palanke. Za sve posetioce obezbeđeni su besplatan parking i ulaz.

Foto: Šumadija sajam


reklama