Treći sajam vina „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ na jesen u Beogradu

31

Treći sajam vina, hrane i turizma „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ održaće se na Beogradskom sajmu od 22. do 24. novembra 2024. godine uz podršku vlada Republike Srbije, Severne Makedonije i Albanije, saopštila je Privredna komora Srbije (PKS).

Prijave za sajam traju do 21. juna, a ova manifestacija je jedinstvena i najveća regionalna platforma za povezivanje vinara, destilera, distributera, kao i profesionalaca iz vinske industrije. Iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i profesionalnih kupaca, otvarajući nova tržišta i poslovne prilike za domaće proizvođače.

Prošle godine, sajam je okupio više od 600 izlagača iz 29 zemalja, a tokom trajanja manifestacije održano je više od 2.000 B2B sastanaka sa distributerima iz više od 40 zemalja. Iz Privredne komore Srbije su pozvali izlagače da budu deo najveće vinske i destilerijske manifestacije u regionu koja pruža priliku za predstavljanje i plasiranje proizvoda na internacionalnom nivou.

Prijave se mogu preuzeti na zvaničnoj stranici Vinske vizije Otvorenog Balkana, a popunjeni formular podnosi se slanjem na e-mail adresu: ob-winefair@sajam.rs.

Kako bi se izlagačima obezbedila vidljivost na sajmu i lakše uspostavljanje kontakta sa poslovnim partnerima, iz PKS su pozvali zainteresovane i da popune formular za obaveznu registraciju za uključivanje u zvanični katalog sajma.

A/P: Tanjug


reklama