U Somboru održano peto takmičenje u pojedinačnom pecanju na plovak

17

U organizaciji Udruženja ratnih vojnih invalida grada Sombora, održano je peto takmičenje u pojedinačnom pecanju na plovak na Velikom bačkom kanalu u Somboru.

Priliku da pozdravi članove udruženja boraca i ratnih vojnih invalida imale su članica Gradskog veća za oblast socijalne zaštite Jovana Miljević i načelnica Odeljenja za društvene delatnosti Marija Jerković.

– Poštovani borci, ratni vojni invalidi, dragi prijatelji i sugrađani, drago mi je što smo došli na vašu manifestaciju i što imamo priliku da vas pozdravimo u ime Grada i u naše lično ime, te da ovaj dan provedemo zajedno u prelepoj prirodi koju Sombor poseduje. Želim vam još puno uspešnih manifestacija i da se ovo takmičenje nastavi, svima nama dobru zabavu, a pecarošima bistro – rekla je gradska većnica Miljević.

Svoje pecaroško umeće pokazalo je 28 takmičara iz Republike Srpske i Republike Srbije, a za tri najboljeplasirana takmičara, obezbeđeni su pehari. Pobednik takmičenja bio je Nebojša Marković iz Ćićevaca, drugo mesto osvojio je Dragan Branković, takođe iz Ćićevaca, dok je treće mesto pripalo Dimitriju Đurđeviću iz Sombora.

Foto: Grad Sombor


reklama