UniKredit banka donirala parkovski mobilijar Beogradu

9

UniKredit banka Srbija donirala je Gradu Beogradu četiri kompleta parkovskog mobilijara (drveni sto sa dve drvene klupe), koje su zaposleni u JKP „Zelenilo – Beograd” postavili u Zvezdarskoj i Bajfordovoj šumi.

Neposredan povod za ovakvu vrstu aktivnosti je taj što UniKredit banka obeležava dvadeset godina poslovanja u našoj zemlji. Kampanja koja simbolično nosi naziv „20 godina se zajedno trudimo da pokrećemo dobre stvari”, posvećena je temi održivosti i očuvanja životne sredine.

Projekat podrazumeva podršku unapređenju očuvanja flore i faune, prirodnih staništa životinjskih vrsta, ali i poboljšanja turističkih kapaciteta i popularizacije zaštićenih područja, te su ovom prilikom Gradu Beogradu i sugrađanima poklonili parkovski mobilijar.

Pored ove donacije, preduzeće je u okviru redovnih aktivnosti postavilo još četiri ovakva kompleta, tako da je građanima za predah i odmor od šetnje ili rekreacije sada na raspolaganju ukupno osam ovakvih garnitura.

JKP „Zelenilo – Beograd” uvek podržava akcije uređenja javnih zelenih površina i raduje činjenica što se sve češće dešava da privatne kompanije svoj važan datum ili jubilej žele da obeleže jednom ovakvom aktivnošću, navedeno je u saopštenju iz ovog preduzeća.

Foto: JKP „Zelenilo – Beograd”


reklama