„Vinofest“ u Vršcu 30. juna i 1. jula

42

Festival vinske kulture „Vinofest“ ove godine biće održan 17. put u Vršcu, 30. juna i 1. jula, od 19 do 24 časa, na trgu Svetog Teodora Vršačkog, saopštila je Turistička organizacija Vršca.

Manifestacija će okupiti preko 70 vinara, kako iz Srbije tako i iz regiona, a pripremljen i je bogat tamburaški program.

– Očekujemo preko 7.000 posetilaca. U okviru manifestacije organizuje se i ocenjivanje vina, a komisija je sastavljena od najeminentnijih stručnjaka iz ove oblasti. Dodatne informacije i prijavu za učešće na „Vinofestu“ možete preuzeti sa sajta Turističke organizacije Vršac, www.to.vrsac.com ili pozvati na broj telefona 013/832-430. Pozivamo Vas da uzmete učešće, budete jedan od izlagača na ovogodišnjem „Vinofestu“ i, na obostrano zadovoljstvo, nastavimo dobru saradnju – poručuju iz Turističke organizacije Vršca.

Festival, koji slavi najpoznatiji vršački brend – vino, tradicionalno okuplja vinogradare i vinare kako iz regiona tako i iz inostranstva. Posetioci, osim degustacije kvalitetnih vina iz Srbije mogu probati i vina iz Mađarske, Rumunije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske… Festival je izložbenog i prodajnog karaktera, a Međunarodna komisija za ocenjivanje uzoraka vina, koju čine vrhunski enolozi, daje ovom festivalu i takmičarski karakter.

Foto: Turistička organizacija Vršac, Envato


reklama